קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap

עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap
גשו לסופר וקנו מלח ים, חמאה, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap, עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap, ו דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים פירורי עוגיות gingersnap, סוכר, וג ' ינג ' ר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד התערובת היא לחה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
העברת תערובת פירור לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'; הקש פירורים בתקיפות ובאופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה לראש המנה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
אופים עד הקרום הוא מוצק מעט כהה יותר בצבע, על 8 דקות. קרום מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
יוצקים מספיק מים קרים לתוך קערה בינונית לבוא חצי הצדדים; להוסיף 2 כוסות קוביות קרח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 1/4 כוס מים לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
להקציף 3/4 כוס סוכר, מיץ לימון, חלמונים, קליפת לימון מגוררת, ומלח בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד התערובת מתעבה מעט מאוד (תערובת תהיה כף המעיל אבל לא יהיה עבה כמו curd) ואת מדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, על 6 דקות (לא להרתיח).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים תערובת ג 'לטין; לטאטא עד מתמוסס ג' לטין ותערובת חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מניחים סיר בקערה עם מי קרח עד מילוי לימון הוא מגניב לגעת, לטאטא מדי פעם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מעבירים מילוי לימון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת עם אבקת סוכר בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים 1/4 של קצפת לתוך מילוי לימון עד incorporated. מקפלים הנותרים קצפת ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
העברת מילוי לקרום מגניב, mounding מעט במרכז. מקררים עוגה עד המילוי מוגדר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
13
לזרוק רצועות קליפת לימון עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות. קליפת טוויסט כדי ליצור תלתלים (ראה קצה למטה).
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מקשטים מרכז העוגה עם תלתלים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1
הסר פיל ברצועות ארוכות באמצעות צסטר הדר או סכין ערוץ. לסובב רצועות סביב מקלות אכילה כדי ליצור תלתלים,ואז להחליק תלתלים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
ZesterZester
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד