עוגת שכבות שוקולד פאדג'הטובה ביותר אי פעם
עוגת שכבות השוקולד הטובה ביותר אי פעם יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, תערובת עוגת שוקולד, קרם knudsen, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד פאדג'הטובה ביותר אי פעם, עוגת שכבות שוקולד בננה (אור), ו עוגת שכבות לימון עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
Chop 2 oz. chocolate. Beat cake mix, dry pudding mix, eggs, sour cream, oil and water in large bowl with mixer until blended. Stir in chopped chocolate.
Pour into 2 (9-inch) round pans sprayed with cooking spray.
Bake 30 to 35 min. or until toothpick inserted in centers comes out clean. Cool in pans 10 min. Loosen cakes from sides of pans. Invert onto wire racks; gently remove pans. Cool cakes completely.
Microwave COOL WHIP and remaining chocolate in microwaveable bowl on HIGH 1-1/2 min. or until chocolate is completely melted and mixture is well blended, stirring after 1 min.
Let stand 15 min. to thicken.
Stack cake layers on plate, filling and frosting with COOL WHIP mixture.