קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שכבות שוקולד-פרלין

עוגת שכבות שוקולד-פרלין
ניתן להכין את המתכון לעוגת שכבות שוקולד-פרלין בתוך כשעה . מנה אחת מכילה 641 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . תמורת 99 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 12. אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד, חלב מרוכז, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד עם גנאש , עוגת שכבות מוקה במילוי קרם שוקולד-רום , ועוגיות שיבולת שועל קינמון טופי פרלין .

הוראות

1
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר החום, החמאה והשמנת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים לשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות ומפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
בקערה גדולה, מקציפים את תערובת העוגה, הביצים, החלב, החמאה, החלב המרוכז הממותק ותערובת הפודינג; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים לתבניות מוכנות.
5
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
8
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה כשהצד הפרלינה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
9
מורחים במחצית מהקצפת. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת; מורחים מעל את יתרת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10
מקשטים בתלתלי שוקולד וסוכריות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס