עוגת שכבות שוקולד-פרלין
ניתן להכין את המתכון לעוגת שכבות שוקולד-פרלין בתוך כשעה . מנה אחת מכילה 641 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . תמורת 99 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 12. אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד, חלב מרוכז, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד עם גנאש , עוגת שכבות מוקה במילוי קרם שוקולד-רום , ועוגיות שיבולת שועל קינמון טופי פרלין .
הוראות
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר החום, החמאה והשמנת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
יוצקים לשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות ומפזרים אגוזי פקאן.
בקערה גדולה, מקציפים את תערובת העוגה, הביצים, החלב, החמאה, החלב המרוכז הממותק ותערובת הפודינג; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה כשהצד הפרלינה כלפי מעלה.
מורחים במחצית מהקצפת. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת; מורחים מעל את יתרת הקצפת.
מקשטים בתלתלי שוקולד וסוכריות.