עוגת תפוחים גרמנית
עוגת תפוחים גרמנית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם אגוזי מלך, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פאי תפוחים, עוגת תפוח עם זיגוג מייפל, ו עוגת תפוחים עם רוטב שמנת וניל חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח מחבת 9x13 אינץ', או מחבת צינור 10 אינץ'. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד ומניחים בצד.
בקערה גדולה, שמנת את השמן, ביצים, 1 כוס סוכר חום 2 כפיות וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים היטב. מערבבים את התפוחים הקצוצים והאגוזים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
לציפוי: בסיר, לשלב 1 כוס סוכר חום, 1/2 כוס חמאה 1/4 כוס שמנת. מביאים לרתיחה, וממשיכים רותחים במשך 3 דקות. מגניב מעט לשפוך מעל עוגה חמה.