עוגת תפוחים הולנדית
עוגת תפוחים הולנדית היא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קינמון טחון, תפוחים של סבתא סמית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מרהיב. נסו הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, תפוח הולנדי בייבי (או פנקייק תפוח גרמני), ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
שלב 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קמח, וקינמון.
חותכים 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס קמח, ו 1/2 כוס חמאה או מרגרינה יחד, ואת העוגה העליונה עם התערובת.
קח שתי חתיכות 15 אינץ ' של נייר קלף ותקיף עוגה; לקפל את הקצוות 3 פעמים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
הסר מהתנור, קלף מפוצל פתוח ועוגה מגניב על מתלה חוט. אין לפתוח כיסוי קלף בעת אפייה!
מגישים חמים, או בטמפרטורת החדר.