מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך קצפת, ויסקי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שוקולד מריר ספוגה בוויסקי, עוגת ספוג רום עם פירות טרופיים, ו Tres Leches עוגת תה עם דבש ריזלינג ספוג פירות (מתכונים דומים).
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). בנדיבות גריז תחתון וצדדים של שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם קיצור. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף בישול. גריז נייר קלף עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
שורה תחתונה וצד של כל מחבת עם חופפים פרוסות תפוח, חיתוך פרוסות לפי הצורך בשורה בצד של כל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שקדים טחונים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מערבבים פירות יבשים ספוגים וג ' ינג ' ר. בעדינות לשפוך לתוך מחבתות על פרוסות תפוח.
מברשת על תפוחים על גבי צד של כל עוגה כדי להפוך מבריק. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. על צלחת הגשה, במקום עוגה אחת, צד תפוח למעלה. למעלה עם תערובת קצפת. מניחים בעדינות את שכבת העוגה שנותרה על גבי שמנת, בצד תפוח למעלה.