עוף איטלקי קל II
עוף איטלקי קל II הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 140 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף איטלקי קל, עוגת עוף איטלקית קלה, ו מרינדה עוף איטלקי קל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים רוטב סלט לתוך שקית פלסטיק גדולה, resealable.
להוסיף חזה עוף, שקית חותם לנער מעיל.
מניחים במקרר לפחות 1 שעה או לילה (ככל שאתה להשרות, טעם העוף יספוג יותר).
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר עוף משקית, השלכת המרינדה הנותרים.
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור. הערה: להפוך עוף מדי פעם בעת אפייה.