עוף אינאני עם אורז ושני רטבים
עוף היינן עם אורז ושני רטבים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 904 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אורז, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו אורז עוף אינניאני, עוף סיציליאני עם רטבי מחבת מקורמיק, ו עוף צלוי עם שני רטבים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העוף בסיר גדול, צד השד למטה, ומכסים במים.
מוסיפים את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות, ברפרוף מדי פעם. הפוך את חזה העוף למעלה ומבשל במשך 40 דקות נוספות.
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה, עד מבושל דרך.
בינתיים, בסיר בינוני, לחמם את השמן. מערבבים את האורז ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים בערך 13 דקות, עד שהאורז רך והמניה נספגת.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. Fluff האורז ואת העונה עם מלח. כסה וחמם.
מעבירים את העוף למשטח עבודה. שמור את המניה לשימוש נוסף. להשליך את עור העוף ולהסיר את הבשר מן העצמות. חותכים את העוף לרצועות דקות. מסדרים את העוף על מגש ומגישים עם האורז.