עוף אפוי על אורז
המתכון "עוף אפוי על אורז" מוכן בכ-45 דקות . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 1.56 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 439 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר משתלם. 164 אנשים התרשמו ממתכון זה. מתכון זה מ-Allrecipes דורש אורז, חצאי חזה עוף, תערובת מרק בצל וחלב. עם ציון spoonacular של 67% , מנה זו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו אורז קראבו (סלט אורז) , אורז מטוגן עם כרובית, אורז חום וירקות , ופודינג אורז אפוי עם צימוקים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
חותכים כל חזה עוף לחצי כדי לקבל 8 חתיכות בסך הכל; מניחים בצד.
ערבבו מרק פטריות שמנת עם חלב. שמרו כוס אחת מהתערובת.
ערבבו את התערובת הנותרת עם אורז, פטריות לא מסוננות ושקית אחת של תערובת מרק בצל יבש.
העבירו את תערובת האורז לתבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ. סדרו את נתחי העוף מעל.
יוצקים את תערובת המרק ששמרנו על העוף ומפזרים מעל מעטפת נוספת של תערובת מרק בצל. מכסים היטב בנייר אלומיניום ואפים בתנור שחומם מראש למשך שעה.
הסירו את המכסה ואפו במשך 15 דקות נוספות.