קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוף בגזרה לבנה

עוף בגזרה לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף לחתוך לבן. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: צ'יפוטלה עוף צ' ילי לבן עם תירס ושעועית לבנה {ללא גלוטן}, עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן), ו אנצ'ילדות עוף לבן.

הוראות

1
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לכופף את הרגליים כדי לקפל את הרגליים (אם עדיין מחובר) בתוך חלל. חלל דברים עם בצל ירוק, בשר חזיר, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר עמוק 7-8 ליטר או פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף עוף, השד בצד למטה (עוף לא יכול להיות מכוסה לחלוטין עם נוזל), ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות. הפוך עוף ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות יותר (עוף יהיה מבושל דרך).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
בעוד עוף עומד, למלא קערה גדולה שלושה רבעים מלאים עם קרח ומים קרים. בזהירות להסיר עוף מן הסיר עם כפית גדולה מחוררת לצלול לתוך מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בואו לעמוד, בעדינות מתהפך פעם אחת (להיזהר לא לקרוע את העור), עד מגניב, על 10 דקות בסך הכל. בזהירות להעביר קרש חיתוך להשליך בצל ירוק, בשר חזיר, זנגביל מן החלל. להתייבש. לשפשף את העור עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
מערבבים יחד בצל ירוק ורוטב סויה בקערה חסינת חום קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
יוצקים שמן סביב הצד של ווק, ואז להטות ווק כדי מערבולת שמן, ציפוי הצדדים. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, מוסיפים בזהירות ג ' ינג ' ר (שמן יהיה נתז) ומערבבים 30 שניות. מיד להסיר מן החום לשפוך על תערובת בצל ירוק, ערבוב לשלב (בצל ירוק יהיה לנבול).
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
כדי לחתוך ולהגיש עוף על מגש (בסגנון מסעדה סינית), לחתוך את הראש והצוואר (אם מצורף) עם סכין קצבים ולשים בקצה אחד של מגש גדול. (חלקים אלה, יחד עם הגב והרגליים, לא תמיד נאכלים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
5
תחתוך את הרגליים.
6
חותכים את מקלות התיפוף ואת הירכיים, ולאחר מכן לחתוך לרוחב דרך חתיכות boneinto 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
7
מניחים את הרגליים ואת הרגל בשר בקצה השני של המגש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
חותכים את הכנפיים, מפרידים אותם במפרקים, ולשים על הצדדים של המגש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
9
חותכים דרך הצלעות, מפרידים את השד מאחור, ואז חותכים את רוחב עמוד השדרה ל-3 חתיכות ומכניסים אותם למרכז המגש. (מכה את סכין הקצבים עם פטיש גומי עושה את החתכים נקיים.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
10
חותכים את השד לרוחב דרך העצם לחתיכות 1 אינץ ' ולסדר על הגב. לחלופין, לחתוך עוף על פי הנוהל חתיכות תל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
טפטוף 2 כפות טבילה רוטב מעל עוף ומפזרים עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב טבילה שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1
* עוף יכול להיות מבושל ושפשף עם שמן שומשום (אבל לא לחתוך) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * ניתן לחתוך את העוף ולסדר על מגש 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
טפטוף עם רוטב טבילה רק לפני ההגשה.* רוטב טבילה יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה