קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף בקרום מלח

עוף בקרום מלח
עוף בקרום מלח הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך עוף, עלי דפנה, סלסה לוסיה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף בקרום מלח, עוף בקרום מלח, ו עוף הל עם קרום מלח ופלפל.

הוראות

1
מחממים תנור הורנו או בית (כשהמדף ממוקם בשליש התחתון של התנור) לכ-500 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
שים את הקורנית, שום, ועלי דפנה בחלל וסבך עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
רוקן את המלח לתוך הכיור (או אגן גדול או דלי אם עובד בחוץ).
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
יוצקים 2 כוסות מים על המלח, באמצעות הידיים שלך, לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
מוסיפים יותר מים לפי הצורך, כוס או שתיים בכל פעם, משליכים עד לתערובת יש את העקביות של שלג לח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
7
הפוך 1 אינץ ' עמוק במיטה של מלח במחבת צלייה ולחסום אותו.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מניחים את העוף במרכז. מקל את הבדיקה של מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הירך. מכסים את העוף לחלוטין עם המלח שנותר, מהדקים אותו כך שהוא עטוף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מעבירים את העוף לתנור וצולים במשך 35 עד 40 דקות; הטמפרטורה הפנימית של הירך צריכה לקרוא 79°.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
10
מורחים עיתונים על הדלפק ליד הכיור.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
הסר את המחבת מהתנור, מניחים על העיתון, ולתת לנוח במשך 10 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה על 85°).
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
12
לפצח את קרום המלח עם מערוך או פטיש, להרים את החלקים, ולהשליך אותם. עם מברשת מאפה, מברשת את המלח שנותר מן העוף. בזהירות לשלוף את העור מן השדיים והרגליים. חותכים את השדיים מהעצם וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. חותכים את הבשר מן הרגליים והירכיים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
13
מסדרים את הבשר על מגש חם וכפית את הסלסה על העוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
14
משבע שריפות: צליית הדרך הארגנטינאית על ידי פרנסיס Mallmann. זכויות יוצרים © 2009 by Francis Mallmann; photography © 2009 by Santiago Solo Monllor. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company.