עוף בקרמל צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Caramelized צ'יפוטלה עוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1324 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, סוכר חום, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף בקרמל צ'יפוטלה, עוף בגריל וכריך מועדון עם בצל קרמל אבוקדו וצ'יפוטלה, ו בצל מקורמל בצ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. לבשל שום, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, ואז להעביר עם כף מחורץ לצלחת. להפחית את החום לבצל בינוני לבשל, ערבוב מדי פעם, עד זהוב-חום, על 15 דקות.
מוסיפים שום ושאר החומרים, למעט עוף, למחבת עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, about25 דקות.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
עוף מעיל עם חצי רוטב, ואז צלי, צד העור למעלה, ב 17-על ידי 11 אינץ כבד 4 צדדי גיליון פאן 25 דקות.
הסר מהתנור והמברשת עם הרוטב שנותר, ולאחר מכן להמשיך צלייה עד העוף מבושל דרך משחימים היטב כתמים, 20 עד 25 דקות יותר.
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.