עוף ברוקולי מוקפץ
עוף ברוקולי מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, שיני שום, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מערבבים ומטגנים עם ברוקולי אפונה הצמד + וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה או ווק, עוף מוקפץ בשמן במשך 8 דקות או עד השחמה קלה ומיצים לרוץ ברור.
הסר ולשמור חם. באותו מחבת, מערבבים ומטגנים את הברוקולי, פלפל אדום, ערמוני מים, אפונה שלג, בצל ושום במשך 6-8 דקות או עד פריך-מכרז.
להחזיר עוף למחבת; מפזרים חמישה תבלינים סיניים. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד חלקה; בהדרגה לערבב למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.