עוף בשום-רוטב שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוטב שום שקדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 363 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, רגלי עוף, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף בשום-רוטב שקדים, עוף בגריל עם שקדים ורוטב שום, ו פסטאן ברוטב שום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן זית בחום בינוני potover כבד גדול.
מוסיפים שקדים עד חום זהוב, כ 3 דקות; להעביר מגבות נייר.
מניחים 1/3 קופלשנים בבלנדר או מעבד מזון.הניחו בצד את השקדים הנותרים לקישוט.
מוסיפים קוביות לחם ושום לסאמפוט. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד breadis זהוב חום פריך, 4-5 דקות.באמצעות כפית מחוררת, להעביר לבלנדר.
מוסיפים מרק, שרי, 1/2 פלפל כפית, זעפרן, אם שימוש, וקמצוץ גדול של מלח; processuntil כמעט חלקה. תניח בצד.
חום שנותר 1 כף שמן זית להחדיר סיר על חום בינוני גבוה. Seasonchicken עם מלח ופלפל.
הוסף לpotand קוק, להנמיך את החום אם יש צורך בשריפת toprevent, עד עוף הוא goldenbrown מכל הצדדים, על 12 minutestotal (צעד זה הוא רק כדי לחמם את העור).
מוסיפים בצל לסיר; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא caramelized סביב הקצוות, על 6 דקות.
מוסיפים רוטב וטופוט עוף, דוחפים את העוף לצלילה.מביאים רוטב לרתיחה, מכסים, ומפחיתיםאת החום לנמוך. מבשלים עד העוף הוא בדיוקבושל דרך, כ -20 דקות. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מחלקים עוף ורוטב ביןכפות.
מקשטים כל מנה עם מילוישניות ופטרוזיליה קצוצה.
למנה: 360 קלוריות, 20 גרם שומן, 2 גרם סיבים