קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

עוף גינאה צלוי בסיר אחד

עוף גינאה צלוי בסיר אחד
עוף גינאה צלוי בסיר אחד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1140 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו בצל, פרחי בייקון מפוספסים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוף גינאה צלי עם כרוב ובייקון, עוף גינאה צלוי עם עדשים, שרי ובייקון, ו עוף גינאה עם ערמונים צלויים.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לזרוק את הירקות עם השמן וכמה תיבול בתוך פח צלייה גדול flameproof.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים את הציפור על גבי הירקות, למרוח עם חמאה 1 כף ולהניח את הפריחה בשורה על השד. עונה בנדיבות, ולאחר מכן צלוי במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
מוציאים מהתנור ומערבבים את הירקות תוך הוספת השום והקורנית.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
יוצקים 200 מ " ל מלאי והיין מעל הירקות וחוזרים לתנור לצלות עוד 40 דקות עד שהציפור מבושלת דרך והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר את הציפור, מניחים על צלחת הגשה, מכסים בנייר כסף כדי לשמור על חם ולהשאיר לנוח. הפעל את התנור עד 200c / 180c מאוורר / גז 6 ולצלות את הירקות לעוד 15 דקות עד למכרז.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר את הירקות עם כפית מחוררת ולהעביר את צלחת הגשה עם הציפור.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מערבבים 2 כפית חמאה וקמח בקערה קטנה כדי ליצור משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים את פח הצלייה עם כל מיצי הבישול, בתוספת כל מיצי מנוחה, על הכיריים.
10
לטאטא את הדבק ואת ג ' לי דומדמניות לתוך המיצים עד מומס, ולאחר מכן להוסיף את מלאי הנותרים תיבול נוסף, אם אתה רוצה. בועה במשך כמה דקות עד שהרוטב מתעבה. חותכים ומגישים את העוף גינאה, בייקון פריך וירקות עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף גינאהעוף גינאה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות