עוף גינאה צלוי בסיר אחד
עוף גינאה צלוי בסיר אחד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1140 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו בצל, פרחי בייקון מפוספסים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוף גינאה צלי עם כרוב ובייקון, עוף גינאה צלוי עם עדשים, שרי ובייקון, ו עוף גינאה עם ערמונים צלויים.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
לזרוק את הירקות עם השמן וכמה תיבול בתוך פח צלייה גדול flameproof.
מניחים את הציפור על גבי הירקות, למרוח עם חמאה 1 כף ולהניח את הפריחה בשורה על השד. עונה בנדיבות, ולאחר מכן צלוי במשך 40 דקות.
מוציאים מהתנור ומערבבים את הירקות תוך הוספת השום והקורנית.
יוצקים 200 מ " ל מלאי והיין מעל הירקות וחוזרים לתנור לצלות עוד 40 דקות עד שהציפור מבושלת דרך והמיצים לרוץ ברור.
הסר את הציפור, מניחים על צלחת הגשה, מכסים בנייר כסף כדי לשמור על חם ולהשאיר לנוח. הפעל את התנור עד 200c / 180c מאוורר / גז 6 ולצלות את הירקות לעוד 15 דקות עד למכרז.
הסר את הירקות עם כפית מחוררת ולהעביר את צלחת הגשה עם הציפור.
מערבבים 2 כפית חמאה וקמח בקערה קטנה כדי ליצור משחה חלקה.
מניחים את פח הצלייה עם כל מיצי הבישול, בתוספת כל מיצי מנוחה, על הכיריים.
לטאטא את הדבק ואת ג ' לי דומדמניות לתוך המיצים עד מומס, ולאחר מכן להוסיף את מלאי הנותרים תיבול נוסף, אם אתה רוצה. בועה במשך כמה דקות עד שהרוטב מתעבה. חותכים ומגישים את העוף גינאה, בייקון פריך וירקות עם הרוטב בצד.