פיצה קרום
אם יש לכם מים חמים מאוד, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. נסו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), ו פרושוטו ופיצת אגס עם קרום פיצה שמן זית רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כוס קמח, סוכר, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים 3 כפות שמן ומים חמים. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח שנותר עד הבצק הוא רך ועוזב צדדים של קערה.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש 5 עד 8 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לנוח 30 דקות. המשך כמפורט להלן עבור קרום דק או קרום עבה.