זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם מיץ תפוזים, שמן זית, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 72%. מתכונים דומים: עוף גיני צלוי בסיר עם מרווה, סלרי ותפוז דם, עוף גיני טאגין, ו עוף גינאה צלוי בסיר אחד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
שוטפים את התרנגולת ומייבשים.
3
מוציאים את הכבד והגבולות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבד
4
מניחים ענף טימין ו -1 / 2 לימון בחלל הציפור, משפשפים ציפור עם 2 כפות שמן זית, מתבלים מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל ומניחים על מתלה צלייה בתבנית צלייה בתנור. מבשלים 50 דקות או עד שהמיצים מתבהרים מהסכין שנחתכה במפרק הירך.