עוף וכופתאות איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם ניוקי, צנוברים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תיקון מהיר עוף איטלקי וכופתאות, עוף וכופתאות איטלקי {שבת עם רייצ'ל ריי}, ו תבשיל איטלקי עם כופתאות תרד (מתכונים דומים).
לטאטא ב 2 1/2 כוסות מלאי, להחליק את העוף בחזרה לתוך הסיר ומבשלים כדי לאפשר רוטב להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
7
מניחים את מלאי 1/2 כוס הנותרים במעבד מזון עם בזיליקום, פטרוזיליה, שום, צנוברים וגבינה, מלח ופלפל. הפעל את המעבד ויוצקים את שאר הכפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני עם גרידת 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מלח בישול מים ושחרר ניוקי במים, לבשל עד הניוקי צף, לנקז ולהוסיף לחמאת לימון ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את הניוקי 2 עד 3 דקות בחמאת לימון עד זהב בהיר בקצוות.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 57 דולר.