קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוף לימון איטלקי אפוי

עוף לימון איטלקי אפוי
. מתכונים דומים: עוף איטלקי אפוי, עוף איטלקי אפוי, ו חזה עוף איטלקי אפוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים חמאה, מיץ לימון, וחצי מתערובת הרוטב האיטלקית בצלחת רדודה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
יוצקים הנותרים רוטב איטלקי לערבב בקערה רדודה אחרת ולהוסיף פירורי לחם, מלח שום, פלפל לימון; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פלפל לימוןפלפל לימון
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטבול עוף פרוס לתערובת חמאה ולחץ לתערובת פירור לחם. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם. מסדרים עוף בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
טפטוף כל תערובת חמאה שנותרה על עוף בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
עוף בפירורי לחםעוף בפירורי לחם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ נקי, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה