קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות26
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

עוף מוקפץ ברוטב יין אלברינו עם פטריות פראיות אנה

עוף מוקפץ ברוטב יין אלברינו עם פטריות פראיות אנה
עוף מוקפץ ברוטב יין אלברינו עם פומי פטריות בר אנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 677 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.35 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם קמח, טימין, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 71%. נסו פומס אנה (תפוחי אדמה אנה), שאטובריאן קלוי עם יין אדום-הפחתת פטריות ופירה פום, ו פומס אנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות פ.מתבלים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הקמח בקערה בינונית ומחפרים את העוף בתערובת. הקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול עד שכמעט מעשן ומקפיצים את העוף ב -2 מנות עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוציאים את העוף לתבנית אפייה ומסיימים את הבישול בתנור, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מסננים את כל כפות השמן מלבד 2 במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומבשלים עד רך. מגבירים את האש לגבוהה, מוסיפים את היין ומצמצמים עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את ציר העוף וממשיכים לבשל לעקביות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מקציפים פנימה את החמאה, הטרגון והאפונה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוציאים את העוף מהתנור ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים שמן זית במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה עד כמעט עישון, מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להזהבה ויבשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
תפוחי אדמה: מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
יוצקים 2 כפות מהחמאה המובהרת למחבת ברזל ומחממים על אש גבוהה. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בתבנית בעיגולים קונצנטריים, חופפים את הפרוסות, מזלפים כל שכבה בחמאה, מתבלים במלח ופלפל ומורחים מעט מדוקסל הפטריות על פני כל המשטח. חזור על הפעולה כדי ליצור 4 עד 5 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים את התבנית על גבי הכיריים עד שהחמאה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד שתפוחי האדמה מזהיבים ורכים, 20 עד 25 דקות. לחץ על תפוחי האדמה עם מכסה סיר במהלך האפייה פעם או פעמיים כדי לשמור עליהם שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוציאים מהתנור ויוצקים עודפי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו לשבת 10 דקות לפני היפוך על מגש עגול.

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2תרנגולות שלמות, מרובעיםתרנגולות שלמות, מרובעים907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרים, קצוצות דקפטריות קרים, קצוצות דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח, מתובל עם 1 כף מלח 1 כפית פלפל שחור טחון טריקמח, מתובל עם 1 כף מלח 1 כפית פלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה טרייה או קפואהאפונה טרייה או קפואה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טרגון טרי קצוץ דקטרגון טרי קצוץ דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק8שרימפס וורידיםדוקסל פטריותדוקסל פטריות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)4largesתפוחי אדמה, קלופים ופרוסים דק על מנדולינהתפוחי אדמה, קלופים ופרוסים דק על מנדולינה8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק2מקלותחמאה לא מלוחה, הובהרהחמאה לא מלוחה, הובהרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרה ללא מלחחמאה קרה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן אלברינויין לבן אלברינו