עוף מוקפץ וירקות אסיאתיים
אם יש לך פלפל, קורנפלור, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מטוגן חריף עם ירקות ובוטנים, עוף אסייתי בסיר קרוק עם תרמילי שומשום מוקפצים, ו ירוק שן הארי מוקפץ מטוגן.
הוראות
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה.
חותכים לרוחב לרצועות על 1/8 אינץ 'עבה 2 עד 3 אינץ' ארוך. בקערה, מערבבים עוף עם שרי. בקערה קטנה נוספת, מערבבים מרק, רוטב סויה, קורנפלור ופלפל לבן.
להסיר ולהשליך כל צהוב, פגום, או עלים קשוחים מ 1 פאונד ירקות אסיאתיים. לקצץ ולהשליך קצות גזע קשים. עבור גבעולים קשים, להסיר כל גבעולים בצד עבה מחובר גבעול מרכז; להשליך גבעול מרכז ולהשתמש גבעולים. לשטוף היטב.
חותכים עלים וגבעולים באלכסון או לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; להפריד עלים מגבעולים.
עבור חרדל סיני או יאו צ ' וי: קצוות גבעול לקצץ, במיוחד אם סיבי (לבן, מרכז וודי הוא אינדיקציה). אם העור על גבעולים קשה, לקלף ולהשליך.
חותכים ירוקים לאורכים 3 אינץ', מפרידים עלים וגבעולים דקים מגבעולים עבים או גבעולים. אם כל חתיכות עבות יותר מ 1/2 אינץ', לחתוך לעובי זה.
הגדר ווק 14 עד 16 אינץ 'או מחבת 12 אינץ' על חום גבוה. כאשר חם, מערבבים את חתיכות גזע עבה 3 כפות מים. מכסים ומבשלים עד חתיכות במכרז-פריך לנשוך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את העלים וגבעולים דקים ומערבבים עד העלים בקושי נבולים, 1 עד 2 דקות; לשפוך תערובת לתוך קערה.
החזירו את המחבת לחום גבוה. כאשר הוא חם וכל נוזל התאדה, מוסיפים שמן, שום וג ' ינג ' ר; מערבבים עד השום מתחיל חום, כ 30 שניות.
מוסיפים עוף ומערבבים עד שכבר לא ורוד במרכז( לחתוך למבחן), 2 עד 3 דקות. מערבבים תערובת מרק ומוסיפים למחבת; מערבבים עד רותחים. להחזיר ירקות למחבת ומערבבים עד חם.
מוסיפים מלח לפי הטעם ושופכים לתוך קערת הגשה.