עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך פטריות שיטאקה, תפוחי סבתא סמית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס, תפוחים אפויים עם קלבדוס, ו תפוחים אפויים עם רוטב קלבדוס.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מעבירים את הפטריות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת. מתבלים את חתיכות העוף עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות. הפעל את העוף וחום בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את העוף לפטריות ושופכים את כל אבל 2 כפות שומן מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את התפוחים הקצוצים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מוסיף את קלבדוס ומבשלים 1 דקה. מערבבים את ציר העוף, סיידר, זרעי קימל ופלפל אדום מרוסק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי קימל
(הוציאו כבד וצוואר)
Calvados
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
10
להחזיר את חתיכות העוף למחבת, את צד העור, יחד עם כל מיצים שנצברו. לטגן את העוף בתנור במשך כ -20 דקות, עד בשר השד הוא רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר את חתיכות השד מגש גדול ovenproof. המשך לקלוע את העוף שנותר עד מבושל דרך, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מוסיפים למגש ומתחממים.
13
מרתיחים את מיצי פאן ותפוחים על חום גבוה בינוני עד מעט מעובה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
15
הסר את המחבת מהחום ומערבולת בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומוסיפים חצי מהערית. כפית את הרוטב מעל וסביב העוף.