עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך פטריות שיטאקה, תפוחי סבתא סמית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס, תפוחים אפויים עם קלבדוס, ו תפוחים אפויים עם רוטב קלבדוס.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים 2 כפות של שמן זית.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת. מתבלים את חתיכות העוף עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות. הפעל את העוף וחום בצד השני, על 3 דקות.