קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף מעושן שום ותבלינים

עוף מעושן שום ותבלינים
עוף מעושן עם שום ותבלינים דורש כשעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו מכילה 412 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -29 גרם שומן למנה. מתכון זה, נטול גלוטן, נטול מוצרי חלב וקטוגני, מתאים ל-4 סועדים . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ-Taste of Home דורש שמן זית, אורגנו, כמון טחון ופפריקה. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 49% . ציון זה יציב. מתכונים דומים: טאקו עוף מעושן , מרק עגבניות ופלפלים אדומים צלויות מעושן , ובצל ושעועית מעושן מתוק .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את העוף; סוגרים את השקית והופכים לציפוי. מקררים למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
3
סננו והשליכו את המרינדה. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים ארוכות, מרחו קלות את רשת הגריל. הכינו את הגריל לחום עקיף, באמצעות מגש טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מניחים את העוף כשהצד החתוך כלפי מטה מעל מגש טפטוף וצולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך שעה עד שעה ורבע או עד שמדחום הבשר מראה 180 מעלות, תוך הפיכה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
יש להניח לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.