עוף מרסלה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף. חמאה במחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני נמוך; להוסיף 2/3 פקאן כוס, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד קלוי וריחני.
מערבבים קמח ונותר 1/3 כוס פקאן במעבד מזון עד הקרקע דק; מניחים תערובת קמח בקערה רדודה גדולה.
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות מערוך או צד שטוח של פטיש בשר.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; לדלות קלות בתערובת קמח.
ממיסים הנותרים 2 כפות. חמאה עם שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף עוף, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב ועשה.
מוסיפים פטריות בצלצלים למחבת; מטגנים 3 דקות או עד הפטריות רכות.
מוסיפים מרק מרסלה למחבת, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 5 דקות או עד שהרוטב מתעבה מעט. להחזיר עוף למחבת, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד מחומם היטב.
מעבירים עוף למגש הגשה; תערובת פטריות כפית-מרסלה על עוף, ומפזרים פטרוזיליה ופקאנים קלויים.