קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

עוף משמש אפוי

עוף משמש אפוי
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוף משמש אפוי, משמש אפוי עוף עם אורז, ו משמש אפוי בשר חזיר.

הוראות

1
עבור הרוטב: להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים מניחים מסננת בכיור וחותכים " X " בתחתית כל משמש. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.כאשר המים רותחים, להוסיף את משמשים ולתת להם להתבשל עד העורות רק מתחילים לשחרר את הפרי רק מתחיל להתרכך, על 3 עד 4 דקות. מיד לנקז את משמשים במסננת ולהעביר אותם לאמבט מי קרח. שמור את הסיר הגדול.החזקת משמש 1 מעל קערה בינונית כדי לתפוס כל מיצים, להשתמש בסכין קילוף כדי לגרד את העור ולהשליך אותו. באמצעות הידיים, להסיר ולהשליך את הבור, לרסק את משמש לחתיכות על גודל הענבים, במקום בקערה. חזור עם משמשים הנותרים ומניח את הקערה בצד.ממיסים את החמאה בסיר השמור על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ענביםענבים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט התרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את לילט ומבשלים עד ריח האלכוהול נשרף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
4
מוסיפים את משמשים כתוש ומיצי שלהם, מיץ תפוזים, וסוכר, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב יש מעט מופחת מעובה, כ 30 דקות.עבור העוף: בינתיים, לחמם את התנור ל 246° ולסדר מתלה באמצע.כאשר התנור מוכן, מניחים את העוף בתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומתבשלים בנדיבות עם מלח ופלפל, הופכים את החלקים למעייל את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
יוצקים את הרוטב המוגמר על העוף ולהפוך למעייל את החתיכות. מסדרים את עור העוף למעלה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
אופים עד העוף הוא השחמה על גבי ו מדחום בשר רושם 74° (ודא שזה לא נוגע העצם), על 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק