עוף-נקניק ג'מבליה
Jambalaya נקניק עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1352 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. גשו לסופר וקנו בצל, קישורי נקניק, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו Jambalaya עוף ונקניק, Jambalaya עוף ונקניק, ו Jambalaya נקניק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח ופלפל; מפזרים באופן שווה על חתיכות עוף, ציפוי היטב.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים חתיכות עוף, כמה בכל פעם. חום מכל הצדדים; ניקוז על מגבות נייר. תניח בצד. מילואים שמן בתנור הולנדי.
מוסיפים בצל ושום לתנור ההולנדי; מטוגנים עד הבצל רך.
הסר בצל ושום; לנקז היטב, ולהניח בצד.
הוסף נקניק לתנור הולנדי. מבשלים מעל חום בינוני עד השחמה.
ניקוז על מגבות נייר. זרוק טפטוף מחבת.
להחזיר חתיכות עוף, בצל, שום, נקניק, ומים לתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים 2 1/2 שעות או עד עוף הוא מכרז.
מוסיפים בצל ירוק, פטרוזיליה ואורז; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 45 דקות או עד הנוזל נספג.