עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה
עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה הוא מנה עיקרית המגישה 2. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1300 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 7 דקות. לכו לחנות ואספו אבקת חמישה תבלינים, בצל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אכלו בשמונה דולר: ניוקי וגרטן כרוב אדום, גראטן כרוב ותפוחי אדמה, ו גראטן תפוחי אדמה וכרוב.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 (3 אונקיות) רמקינים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
זורקים את 6 המרכיבים הראשונים יחד בקערה, מוודאים שפרוסות תפוחי האדמה מכוסות באופן שווה בתערובת. מרססים 2 רמקינים בתרסיס בישול ולוחצים בעדינות חופן מתפוחי האדמה לכל אחד מהם. מסדרים את הרמקינים על תבנית גיליון וממלאים כל כוס 3/4 מהדרך בתערובת השמנת ומכסים את החלק העליון בנייר כסף. החלק את התבנית לתנור ובשל עד שתפוחי האדמה מבושלים, בערך 30 עד 45 דקות.*
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסירים את נייר הכסף, מוסיפים 2 כפות מהגבינה שנותרה לכל רמקין ומבשלים עד שהגבינה מבעבעת, כ -4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מוציאים את הגרטינים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כרוב: במחבת בינונית, על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך, כ -5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים את הבייקון לצלחת ומשאירים 3 עד 4 כפות מהשומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל ומקפיצים 5 עד 7 דקות על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הכרוב, הסוכר, המלח והפלפל השחור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את היין האדום, זורקים את החומרים ומבשלים מכוסה במכסה עד שהנוזל התאדה כמעט לחלוטין, בערך 8 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, בערך 1 עד 3 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את הבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את חזה העוף, זורקים לציפוי במרינדה ומאפשרים להם לשבת 10 עד 15 דקות. במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 4 עד 5 דקות בצד המופע ו -6 דקות בצד השני, או עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את העוף לקרש חיתוך ומעליהם כל חזה 1 כף חמאה. מכסים בנייר כסף, מאפשרים להם לנוח 5 דקות ואז פורסים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
להגשה: שמים חלק מהכרוב במרכז כל מנה. מסדרים את העוף, על גבי הכרוב. העבירו סכין לאורך החלק הפנימי של כל רמקין, כדי לשחרר, והפכו אותם על הצלחות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן הם בחירה מצוינת עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את הבחירה של שרה יקב אמבר פולס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי החצי-מתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. מאוזן לחלוטין, יין זה יש טעימות הערות של פירות בשלים בחזית וגימור אור מתמשך.