קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

עוף עם זיגוג כתום עם אגסים

עוף עם זיגוג כתום עם אגסים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו עוף עם זיגוג כתום עם אגסים, עוף מזוגג מייפל עם בצל קרמל ואגסים, ו ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את רוטב הסויה, חומץ, סוכר וג ' ינג ' ר במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד שהסוכר נמס, כ -3 דקות. מתבלים את הבשר או הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. לטגן את הבשר או הדגים (3 דקות בכל צד), ולאחר מכן להוסיף את הבצל, אגס, יין, גרידת תפוזים ומיץ. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 20 דקות לתרנגולת, 15 דקות לחזיר, או 5 דקות לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להעביר את הבשר או הדגים ל 4 צלחות (לחתוך את החזיר). מבשלים את הרוטב לעבות, ומתבלים במלח ופלפל. למעלה בשר או דגים עם אגס, בצל, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה