עוף עם זיגוג כתום עם אגסים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו עוף עם זיגוג כתום עם אגסים, עוף מזוגג מייפל עם בצל קרמל ואגסים, ו ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את רוטב הסויה, חומץ, סוכר וג ' ינג ' ר במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד שהסוכר נמס, כ -3 דקות. מתבלים את הבשר או הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. לטגן את הבשר או הדגים (3 דקות בכל צד), ולאחר מכן להוסיף את הבצל, אגס, יין, גרידת תפוזים ומיץ. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 20 דקות לתרנגולת, 15 דקות לחזיר, או 5 דקות לסלמון.
להעביר את הבשר או הדגים ל 4 צלחות (לחתוך את החזיר). מבשלים את הרוטב לעבות, ומתבלים במלח ופלפל. למעלה בשר או דגים עם אגס, בצל, ורוטב.