קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף עשב לימון

עוף עשב לימון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף עשב לימון, עוף עשב לימון, ו עוף בגריל עם עשב לימון.

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב את lemongrass עם שאלוט, שום, צ ' ילה ורוטב דגים ודופק למשחה גסה. מניחים את חזה העוף על צלחת, העור כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
רוטב דגיםרוטב דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מורחים את הדבק על הצד הבשרני של העוף, מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. להביא את העוף לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להעביר את העוף, צד העור למטה, מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה חסינת קנה מידה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את העוף, צד העור למטה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה קלה על הקרקעית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך 7 דקות, או עד שהוא זהב עמוק בתחתית. בזהירות להפוך את העוף, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 5 דקות יותר, או עד מבושל דרך. מניחים את חזה העוף על מגש או צלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®