עוף פופקורן מתוק וחמוץ
אם אתה רוצה להוסיף עוד דרום מתכונים לרפרטואר שלך, עוף פופקורן מתוק וחמוץ עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 165 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם חומץ, רוטב סויה, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מרהיב ציון של 43%. נסו עוף פופקורן צ'ילי מתוק, העוף החמוץ המתוק שלי, ו עוף חמוץ מתוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה או בווק, מערבבים פלפל ירוק ובצל בשמן במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מסננים אננס, שומרים את המיץ בכוס מדידה של 2 כוסות; הניחו אננס בצד.
מוסיפים מספיק מים למיץ למדידת 1-1 / 3 כוסות; מערבבים פנימה את החומץ, רוטב הסויה והקטשופ.
בקערה גדולה שלבו סוכר חום ועמילן תירס. מערבבים פנימה את תערובת מיץ האננס לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים אננס. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 4-5 דקות או עד לחימום.
בינתיים, עוף במיקרוגל לפי הוראות החבילה. מערבבים לתערובת אננס.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
![דום פריניון בציר זוהר בקבוק]()
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.