אם יש לכם חזה עוף, צלפים בריחים, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עוף העונה עם מלח ופלפל. לדלות עוף בקמח ולנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
במחבת גדולה 10 או 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני, להמיס 2 כפות חמאה עם 3 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים 2 חתיכות של עוף ומבשלים במשך 3 דקות. כאשר העוף הוא השחמה, להעיף ולבשל בצד השני במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד פטריות מורל
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
הסר והעברה לצלחת. להמיס 2 כפות יותר חמאה ולהוסיף עוד 2 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים את 2 חתיכות האחרות של עוף וחום שני הצדדים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד פטריות מורל
שמנת ללא שומן
5
הסר מחבת מחום ולהוסיף עוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את מיץ לימון, מלאי צלפים. חזור לתנור ולהביא לרתיחה, גירוד חתיכות חומות מהמחבת עבור טעם נוסף. בדוק לתיבול. להחזיר את כל העוף למחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)