עוף פפריקה של אמא עם תפוחי אדמה
עוף הפפריקה של אמא עם תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פפריקה, אבקת שום, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו עוף עם פפריקן ותפוחי אדמה, עוף בפפריקה אחת עם תפוחי אדמה ועגבניות, ו קדירה אחת כמון ועוף פפריקה מעושן עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה עם מכסה מעל חום בינוני, וצורעים את שדי העוף, צד העור למטה, במשך 5 דקות, עד שהעוף מתחיל להשחים.
הפוך את שדי העוף, להוסיף את תפוחי האדמה והגזר, ומפזרים פפריקה, אבקת שום, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני במשך 35 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם מכרז, העוף כבר לא ורוד בפנים, ואת העוף וירקות יש כתמים חומים, פריך בתחתית.