עוף צלוי מעשב צ'יארלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה קלוי עשב של Chiarello. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך לימון, טורקיה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוף צלוי מעשב צ'יארלו, מרק דלורית צלוי של צ'יארלו, ו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
שטוף את ההודו, מבפנים ומבחוץ, ויבש היטב. מעיל בפנים ובחוץ עם שמן זית. עונת טורקיה בצד החיצוני עם מלח ופלפל, לחיצה עליו לדבוק.
מקום 2 גבעולי רוזמרין, 1 תימין sprig, 1 sprig מרווה, 1 sprig אורגנו וחצאי לימון בתוך חלל טורקיה.
מניחים מדף קירור או מדף צלייה בתחתית מחבת קלייה גדולה.
מניחים את טורקיה על מתלה, ומסדרים גזר, סלרי ועשבי תיבול הנותרים על החלק התחתון של פאן סביב טורקיה.
יוצקים 4 כוסות (1 קרטון) מרק עוף ומים מעל ירקות ועשבי תיבול.
צלוי עד מדחום קריאה מיידית (מוכנס עמוק לתוך הירך אבל רחוק מהעצם) קורא 165 מעלות F ומיצים בירך לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, על 2 עד 2 1/2 שעות, צליעה עם מרק מחבת כל 30 דקות.
הסר את טורקיה מן המחבת ולתת לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. מסננים ומיצים להזמין פאן, ולהשליך ירקות.
בעוד טורקיה נחה, לעשות את הרוטב. בסיר כבד בינוני, לבשל קמח וחמאה מעל חום בינוני במשך 3 עד 4 דקות, או עד רביכה בלונדינית נוצרת.
מוסיפים מיצי פאן ו 4 כוסות (1 קרטון) של מרק עוף; חום רותחים מעל חום גבוה. להפחית את החום ולתת להתבשל עד מעובה ומוכן לשרת.
לגלף הודו לפי הצורך, ומגישים עם רוטב.