קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

עוף צלוי עם מרווה לימון וירקות

עוף צלוי עם מרווה לימון וירקות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קליפת לימון, מרק עוף פחות נתרן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: לימון ועוף צלוי מרווה, עוף צלוי עם לימון ומרווה, ו עוף צלוי מרווה לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
גזוז עודף שומן מעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר קרביים וצוואר; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את העוף ביסודיות מתחת למים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מפזרים עוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי החדרת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. פרוסה דק 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מניחים פרוסות ו 3 כפות עלים מרווה בין העור לבין בשר עוף. חצי 2 לימונים; מקום בחלל של עוף. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מניחים עלים מרווה הנותרים, בצל, ושום במחבת צלייה גדולה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מניחים עוף במחבת, חזה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
שלב תפוחי אדמה ו -5 המרכיבים הבאים בקערה; לזרוק בעדינות. מסדרים ירקות במחבת סביב עוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
10
אופים עוף וירקות, חשופים, ב 400 במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים, חשוף, 1 שעה ו 30 דקות או עד ירקות הם מכרז ו מדחום בשר רושם 18
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר ירקות מחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
12
העברת עוף לצלחת הגשה; להסיר ולהשליך את העור, פרוסות לימון, מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
13
הסר ולהשליך חצאי לימון מן החלל. הניחו את העוף בצד, שמרו על חום הגוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
14
מוסיפים מרק עוף למחבת צלייה. מבשלים מעל חום גבוה, מחבת deglazing על ידי גירוד חלקיקים שנצמדים לתחתית; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
15
יוצקים תערובת מרק דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה נוזלית 1 כוס, להשליך בצל, מרווה ושום. שומן רזה מן מרק; להוסיף מים כדי להפוך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
16
מערבבים קמח תערובת מרק 1/4 כוס בסיר קטן, ערבוב עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת מרק שנותר, ערבוב fre-quently. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחרדל דיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
טפטוף מיץ לימון על ירקות קלויים. מסדרים ירקות סביב עוף על מגש הגשה; מגישים עם תערובת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו