גשו לסופר וקנו חצאי משמש, שקדים מרוסקים, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב התאריכים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם תאריכים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם פירות יבשים ושקדים, סלט גרגיר הנחלים עם פירות יבשים ושקדים, ו כרובית "קוסקוס" עם פירות יבשים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 6 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מפזרים כל אחד עם מלח ופלפל; מניחים תרנגולות, זה לצד זה, על תערובת פירות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
יוצקים 11/2 כוסות מים סביב תרנגולות. עוף צלוי 1 שעה. הפעל מחבת סביב; להוסיף יותר מים לתערובת פירות על ידי 1/4 כוסים אם מתחיל להתייבש. המשך לצלות תרנגולות עד חום ומיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג, על 45 דקות.