קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

עוף צלוי עשבי תיבול וירקות

עוף צלוי עשבי תיבול וירקות
מתכונים דומים: עוף צלוי עשבי תיבול וירקות, עוף צלוי עם לימון ועשב וירקות, ו עוף וירקות צלויים בעשב.

הוראות

1
תנור חום עד 191°. בקערה קטנה, מערבבים שמן, טימין, מיורן, מלח ופלפל. גרגר 1 כפית לקלף מלימון; מערבבים לקלף לתוך תערובת שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרז ' ורםמרז ' ורם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים לימון לרבעים; מקום בחלל של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
מקפלים כנפיים על פני גב של עוף כך טיפים נוגעים ללב. שיפוד או לקשור את הרגליים יחד. על המדף במחבת צלייה רדודה או 13x9 מחבת אינץ מצויד מתלה, עוף מקום, השד בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מברשת חלק מתערובת השמן על עוף. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הצלי חשף 45 דקות. מסדרים תפוחי אדמה, גזר ושעועית ירוקה סביב עוף; תערובת שמן המברשת שנותרה על עוף וירקות. צלוי חשפו 30 עד 45 דקות יותר או עד מדחום קורא לפחות 165 ° F, הרגליים לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות וירקות הם במכרז. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות עבור גילוף קל.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסר לימון ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מניחים עוף על מגש; מסדרים ירקות סביב עוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מגישים עם טיפות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי