קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף צלוי שום רוזמרין

עוף צלוי שום רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי שום רוזמרין. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 424 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שן שום, עוף, חרדל קרקע אבן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו עוף צלוי שום רוזמרין, עוף צלוי שום עם רוזמרין ולימון, ו עוף צלוי שום עם רוזמרין ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יש לשטוף עוף במים קרים; לטפוח יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים עוף, חזה בצד למעלה, על מדף במחבת קלייה רדודה מצופה רדיד או מחבת מבער. החל מחלל הצוואר של העוף, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות בין העור לבשר לדחוף בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מערבבים חרדל, שום ורוזמרין; לשפשף מתחת לעור משוחרר, ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של הירך הוא 17
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר את העוף ללוח גילוף; בואו לעמוד 5-10 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 180). לגלף עוף; להעביר צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות