עוף-צ'ילה סנדלר עם נקניק מעושן ואפונה שחורה עיניים
גשו לסופר וקנו אפונה שחורה, קמח, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפונה שחורה עם ירקות וטופו מעושן, אפונה שחורה ואורז עם נקניק אנדויל, ו אפונה שחורה עם Escarole, תפוחי אדמה, נקניק טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אפונה על פי הוראות החבילה; לנקז.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים נקניק, ומטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים בצל ופלפל poblano, ומטוגנים 3 דקות.
מוסיפים קמח ותבלינים לערבב; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
בהדרגה להוסיף מרק עוף, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד מרק מתחיל להתעבות. מערבבים באפונה שחורה ועוף, ומביאים לרתיחה.
בינתיים, להכין את הבלילה קרום אורז בר לפי ההוראות. תערובת עוף חם כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. כפית בצק קרום אורז בר מיד על תערובת עוף חמה.
אופים ב 425 במשך 35 עד 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב מבושל דרך.