קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עלי פרילה במרינדה

עלי פרילה במרינדה
עלי פרילה במרינדה עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 11 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכי לחנות וקחי שום, סוכר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עלי פרילה במרינדה (Kkaennip-jangajji), Kkaetnip Jangajji (עלי פרילה כבושים קוריאנים), ו Perilla מתובל משאיר פנקייק (Kkaenip Jang Ddeok) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש את עלי הפרילה. כדי להפוך את המרינדה, לערבב הכל יחד בקערה קטנה, הוספת מלאי יותר לפי הצורך, כך הדבק יש עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
במיכל עם מכסה, להניח עלה פרילה שטוח על הקרקעית ולהוסיף כפית קטנה של המרינדה, על 1/4 כפית, להפיץ אותו באופן שווה על העלה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
3
שכבה נוספת עלה פרילה על גבי וחזור עד העלים ומרינדה משמשים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
לאחסן במקרר לפחות 2 שעות, או עד שבועיים. לאכול עם אורז ומנות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל