פאי אגסים כפול בצורת קרום
פאי אגסים עם קרום כפול הוא מתכון צמחוני וטבעוני ללא מוצרי חלב, המורכב מ-8 מנות, המורכב מ-8 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אגסים, סוכר, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון משופר של 0% . מתכונים דומים: פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , פאי קא מיטה כפול - איך להכין פאי קא מיטה כפול היידראבאדי - רמדאן , ופאי קרם תפוחים עם קרום שיבולת שועל .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הסוכר, קורנפלור, קליפת הלימון, האניס ומיץ הלימון.
מוסיפים אגסים ומערבבים בעדינות.
רפדו תבנית פאי בקוטר 23 ס"מ בבצק תחתון; חתכו את הבצק בגובה אחיד עם קצה הצלחת.
לרדד את הבצק הנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי. לחתוך, לאטום ולקפל את הקצוות.
חותכים חריצים בחלק העליון.
אופים ב-200 מעלות צלזיוס במשך 40-45 דקות או עד שהמלית מבעבעת והאגסים רכים. כסו את הקצוות בנייר כסף ב-20 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתר.
ערבבו את חומרי הציפוי; מורחים בעדינות על הפאי החם. מצננים לחלוטין על רשת צינון. מאחסנים במקרר.