פאי ג'ינג'ר-אגס הפוך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 369 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו מלח, אגוזי פקאן, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת ג'ינג'ר הפוכה אגס, עוגת אגס-ג'ינג'ר הפוכה, ו עוגת אגס-ג'ינג'ר הפוכה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
קו תחתון ודפנות של משומן 9-ב. צלחת עוגה עמוקה עם נייר קלף; מעיל עם תרסיס בישול. לקרום, בקערה גדולה, שלבו קמחים, מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
לסובב חבלי ליקריץ
2
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
3
מוסיפים חומץ; מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים את הבצק לשניים כך שחלק אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני; עוטפים כל אחד בניילון. מכניסים למקרר למשך 15 דקות או עד שקל לטפל בו.