פאי טורטיה
ניתן להכין את המתכון לפשטידת טורטיה תוך 30 דקות בערך . מנה אחת מכילה 200 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 6 ומחירו 72 סנט למנה . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שן שום, גבינת מוצרלה רזה חלקית, טורטיות קמח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורטייה בורגר לוקו ואקה , "סופה דה טורטייה" פוסט חג ההודיה , ומרק אבוקדו, תירס, עגבניות וטורטיה .
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את העגבניות, אבקת הצ'ילי והכמון. מביאים לרתיחה; להסיר מהאש. בקערה קטנה מערבבים את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה ו-2 כפות כוסברה.
מניחים טורטייה אחת ב-9 אינץ'. תבנית אפייה עגולה מצופה בספריי בישול.
שכבה עם מחצית מרוטב הבשר, טורטייה אחת, כל תערובת הריקוטה, טורטייה נוספת ורוטב הבשר הנותר. למעלה עם הטורטייה שנותרה; מפזרים גבינת צ'דר ושארית הכוסברה.
מכסים ואופים ב-400 מעלות למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה.