קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פאי טורטיה

פאי טורטיה
ניתן להכין את המתכון לפשטידת טורטיה תוך 30 דקות בערך . מנה אחת מכילה 200 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 6 ומחירו 72 סנט למנה . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שן שום, גבינת מוצרלה רזה חלקית, טורטיות קמח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורטייה בורגר לוקו ואקה , "סופה דה טורטייה" פוסט חג ההודיה , ומרק אבוקדו, תירס, עגבניות וטורטיה .

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את העגבניות, אבקת הצ'ילי והכמון. מביאים לרתיחה; להסיר מהאש. בקערה קטנה מערבבים את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה ו-2 כפות כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מניחים טורטייה אחת ב-9 אינץ'. תבנית אפייה עגולה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
שכבה עם מחצית מרוטב הבשר, טורטייה אחת, כל תערובת הריקוטה, טורטייה נוספת ורוטב הבשר הנותר. למעלה עם הטורטייה שנותרה; מפזרים גבינת צ'דר ושארית הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מכסים ואופים ב-400 מעלות למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד