פבלובה שקדים עם אפרסקים, קרם, קרמל אפרסק מלוחים
שקדים Pavlova עם אפרסקים, שמנת, קרמל אפרסק מלוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. אם יש לך חמאה, שמנת של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים Mascarpone שעועית וניל בגריל עם קרמל בורבון מלוח, ו גרנולה שקדים קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף ולצייר 5-by 10-in. מלבן על כל אחד עם עיפרון; להפוך נייר מעל.
הפוך מרנג: שקדים דופק במעבד מזון עד הקרקע גס. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר על מהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר (כ 1 כף. כל 10 עד 15 שניות), מכות עד הלבנים הם מבריק להחזיק נקודה ישר כאשר מקצף הוא הרים. לגרד בתוך הקערה. הכה בתמצית שקדים עד מעורבב באופן שווה, ואז לקפל שקדים טחונים.
לצרף פינות קלף מחבתות עם מרנג מעט. עם מרית מתכת ארוכה, להפיץ באופן שווה חצי מרנג על כל מלבן קלף, בעיצוב צדדים ישרים.
אופים, החלפת מחבתות באמצע הדרך, עד meringues הם מאוד פריך וחיוור זהב, על 1 1/2 שעות.
תן לעמוד בתנור עם דלת פתוחה עד מגניב, לפחות 2 שעות.
בינתיים, לעשות קרמל: לקלף * 2 אפרסקים בינוניים (לחכות עד שלב 6 לקלף אחרים), בור, ומעוך דק בקערה עם בלנדר מאפה. מבשלים 1 סוכר כוס במחבת גדולה מעל חום בינוני, הרמת מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שהסוכר נמס והופך זהב, 6 עד 8 דקות. מערבבים אפרסקים מחית (סוכר עלול לתפוס) ולהסיר מחום.
בואו לעמוד כ -30 דקות. אם עדיין יש לך גושים סוכר, לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר נמס שוב, 3 עד 6 דקות. כפית תערובת אפרסק 1/2 כוס לקערה בינונית, מוסיפים מיץ לימון ומניחים בצד.
מסננים את תערובת האפרסק הנותרת לתוך קערה, דוחפים לחלץ נוזל, ולאחר מכן להחזיר את הנוזל למחבת. מערבבים בחמאה ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד חמאה נמסה. מערבבים תמצית שקדים ומניחים את הקרמל המלוח בצד.
מקלפים אפרסקים הנותרים, פרוסה, ומערבבים לתערובת מיץ פירות לימון בקערה. בקערה אחרת, לנצח קרם ונותר 1 כף. סוכר עד שהתעבה ברכות.
שחרר מרנג מנייר. הגדר 1 על מגש. להפיץ בעדינות עם חצי קצפת, עוזב גבול. כפית כמה אפרסקים פרוסים והנוזל שלהם על גבי.
טפטוף עם קצת רוטב קרמל מלוח (לחמם מחדש במידת הצורך אז זה pourable). חזור על שכבות.
חותכים לפרוסות רחבות ומגישים עם יותר אפרסקים וכל רוטב קרמל שנותר.
* לקלף אפרסקים, לטבול אותם במחבת של מים רותחים עד עורות לשלוף בקלות עם סכין, על 15 שניות.
הסר עם כף מחורצת וקלף אותם עם סכין.
הפוך קדימה: דרך שלב 5, עד 1 יום; רטבים חמים במיקרוגל עד טמפרטורת החדר.