פובלנו פריטטה בגריל
Frittatan Poblano בגריל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 336 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, מיץ ליים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: פריטטה האביב עם מורלים, אספרגוס בגריל בצל ירוק, תפוחי אדמה בגריל Poblano, ו חזיר צלוי ופלפלים Poblano.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את פלפלים poblano והעגבניות על להבת גז בינונית, או על גריל או ממש על המבערים. לסובב את הירקות כל כמה דקות, כך העורות לא להשחיר לחלוטין.
הסר את הירקות פעם עורם שלפוחיות רק חרוך חלקית.
הסר את עורות הירקות עם סכין קילוף.
חותכים את poblanos לרצועות רחבות 1/2 אינץ', ולהניח אותם בצד.
חותכים את העגבניות לקוביות 1/2 אינץ', ולשים אותם לתוך קערה.
מוסיפים בצל, מיץ ליים, כוסברה, חלפיניו, מלח ופלפל לקערה.
מערבבים היטב. תרגיע את הסלסה אם לא תכין את הפריטטה בשעות הקרובות.
הפוך את הצ ' יפס: מחסנית טורטיות לחתוך את הערימה לשש טריזים.
מורחים את החתיכות על תבנית אפייה, מלח אותם קלות ואופים אותם במשך 10 דקות או עד שהם פריך.
הסר את השבבים מהתנור אבל לשמור על התנור על.
מחממים את שמן הזית במחבת חסינת תנור 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיף את הביצים, ומערבבים אותם לדקה הראשונה של בישול עם מרית פלסטיק.
תן לביצים לנוח לכמה שניות, ואז דחוף את הפריטטה לצד אחד של המחבת כך שהביצה הלא מבושלת תרוץ מתחת.
כאשר פריטטה עדיין לחה אבל כבר לא נוזל, מפזרים אותו עם מלח, פלפל וגבינת ג ' ק גרוסה.
מניחים את רצועות poblano בצורת כוכב על גבי הגבינה.
אופים את הפריטטה בתנור במשך 3 עד 4 דקות או עד שהוא פשוט מוגדר.
הסר את המחבת מהתנור ולתקוע את שבבי טורטייה סביב קצה פריטטה. קח את המחבת לשולחן וחתוך את הפריטטה לחתיכות.