שוקולד Amaranth פודינג + Thermador Steamy נשף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את "ונילן חלץ", אבקת צ'ילה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקו חם מהביל, פודינג Amaranth עם קרם Amaretto, ו פודינג אורז עם זנגביל, Amaranth, ומנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד הראשון 5 מרכיבים 1 כף של הסוכר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 25-30 דקות, נחשפים וערבוב לעתים קרובות, עד amaranth הוא מכרז. תיזהר לא לתת לחלב לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
Amaranth
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
2
לטאטא יחד את הנותרים 1 כף סוכר וביצים. מצקת על 1/2 כוס של תערובת amaranth חם לתוך תערובת הביצה, לטאטא כל הזמן, כדי למזג את הביצים. לאט לאט לטאטא תערובת ביצה לתוך תערובת amaranth במחבת. לבשל 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
Amaranth
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
מצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ומערבבים את הוניל. בהדרגה להוסיף את השוקולד, ערבוב עד שהוא נמס.ממלאים קערה גדולה במי קרח. בזהירות להגדיר את המחבת לאמבט הקרח ולתת הפודינג להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר. מקררים לפחות 1 שעה (פודינג ימשיך להתעבות כפי שהוא צמרמורת).