פודינג לחם וורמונט מייפל
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך חלב, חמאה, יוגורט וניל שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת שיבולת שועל של ורמונט מייפל, עוגת דלעת מייפל ורמונט, ו עוגות תבלין של ורמונט מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול.
בואו לחמניות קפואות לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
חותכים כל גליל ל -12 חתיכות; מניחים בקערה גדולה.
בקערה גדולה אחרת, קצת להכות ביצים. שמור 1 כף של הסירופ בקערה קטנה למיקרוגל; להוסיף סירופ הנותרים לביצים. מערבבים בסוכר, אבקת אפייה, חצי וחצי, חלב וחמאה מומסת עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת על חתיכות רול בקערה; מערבבים היטב את המעיל.
יוצקים תערובת למחבת, הקשה על לחם לנוזל עם גב כף.
בואו לעמוד 5 דקות; לחץ על לחם שוב.
אופים 45 עד 55 דקות או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 20 דקות לפני ההגשה.
לסירופ כף שמור, מערבבים בציפוי ויוגורט. מיקרוגל על גבוה על 20 שניות או עד נמס. מערבבים; לשפוך מעל פודינג לחם חם להפיץ לכסות.
מגישים חם עם גלידה; מקשטים עם נענע ומפזרים אבקת סוכר.