קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות20
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם מאלט שוקולד

פודינג לחם מאלט שוקולד
פודינג לחם מאלט שוקולד דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 691 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קצפת, ביצה, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 37%. נסו עוגת פודינג שוקולד מאלט, פודינג אורז חלב מאלט, ו הוביס (לחם חום מאלט) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את קוביות הלחם בשני 8 אונקיות. רמקינים מצופים בתרסיס בישול; מפזרים כדורי חלב מאלט, שוקולד צ ' יפס ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
כדורי חלב מלטכדורי חלב מלט
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מזלפים סירופ שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
3
בבלנדר שלבו את החלב, גבינת השמנת, הביצה ואבקת החלב המלטה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים מעל תערובת קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
5
תן לעמוד במשך 15 דקות.
6
אופים בחום של 325 טסי למשך 25-30 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל -160 טסי. מצננים 10 דקות לפני ההגשה. דולפ עם קצפת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

ניתן לשלב פודינג לחם עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! יין אחד שתוכלו לנסות הוא אחוזת אשברוק ורדלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
אשברוק אסטייט ורדלו
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.