פודינג לחם ריבס מיושן
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פודינג ריבס מיושנת, לחם ריבס-הלחם המיושן הזה הוא תענוג אמיתי באביב, ו פודינג לחם מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מערבבים יחד את החלב המרוכז, מים רותחים וחמאה בסיר על חום בינוני, וחום עד שהחמאה נמסה.
מניחים את קוביות הלחם בקערה גדולה, ושופכים את תערובת החלב על קוביות הלחם.
תן את הלחם לשבת לספוג את הנוזל, לא לעורר.
מקציפים ביצים וסוכר יחד בקערה עד מקציף, ומוסיפים את תמצית הקינמון והוניל. מקציפים את התערובת שוב, ומערבבים את הריבס. בעדינות בקלילות מערבבים את תערובת ריבס יחד עם הלחם הספוג, לגרד את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים צלחת אפייה מלאה על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז פודינג הלחם יוצא נקי, כ 1 שעה.