פודינג שוקולד וקינמון: סנגווינצ'יו
פודינג שוקולד וקינמון: סנגווינאצ'יו הוא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם תמצית ונילן, שוקולד חצי מתוק, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. מתכונים דומים: פודינג שוקולד אספרסו עם צנוברים: סנגווינצ'יו, פודינג שוקולד קינמון, ו פודינג קינמון שוקולד.
הוראות
ציוד מיוחד: 10 (6 אונקיות) רמקינים
מערבבים יחד את אבקת הקקאו, הסוכר והקמח ומניחים בקערת ערבוב. לאט לאט לטאטא את החלב כדי ליצור תחילה להדביק ולאחר מכן להמיס את החומרים היבשים לתוך החלב.
מניחים תערובת חלב לסיר גדול, תוך ערבוב מתמיד על אש בינונית, מביאים לאט לרתיחה.
מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד, וניל וקינמון ומערבבים לערבב היטב ולהמיס שוקולד. ממלאים את הרמקינים עד 4/5 מלאים, ומניחים להתקרר.
מפזרים כל אחד עם צנוברים קלויים ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "