קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פונדו גבינת צ'יפוטלה עם בייגלה תוצרת בית

פונדו גבינת צ'יפוטלה עם בייגלה תוצרת בית
אם יש לכם שמרים, שיני שום, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פונדו גבינת צ'יפוטלה, בייגלה רך תוצרת בית עם רוטב גבינת צ'דר באפלו, ו בירה ובייגלה (פונדו ipa).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד עם הוו בצק מחובר לשלב את המים החמים, סוכר חום, דבש, חמאה מותכת ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד במשך חמש דקות.
3
הפעל מערבל במהירות הנמוכה ביותר ולהתחיל להוסיף את הקמח קצת בכל פעם. לאחר כל הקמח משולב להוסיף את המלח. מיקסר כד על מהירות בינונית ולתת את הוו בצק ללוש במשך כחמש דקות. אם הבצק נראה רטוב מדי להוסיף קצת קמח בכל פעם עד שהוא מגיע עקביות הרצוי, זה צריך להיות רטוב מעט. שמן קערה עם שמן זית ולהפוך את הבצק בו כדי לכסות אותו בשמן. מכסים בניילון נצמד ועוזבים במקום חם עד שהוא הוכפל בערך שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל-425 ומניחים נייר קלף על שני סדינים אפייה גדולים. מביאים את המים לרתיחה בסיר רחב. בזמן ההמתנה למים לרתיחה לקחת את הבצק בייגלה ולקחת קצת בכל פעם, לעצב אותו למקלות או נאגטס קטן. אני אוהב את המקלות להיות באורך ארבעה סנטימטרים ובערך 1/2 אינץ ' רחב. או אם אתה רוצה לעשות נאגטס על נתחי 1/2 אינץ ' כי הם מקבלים גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
כאשר הוא מים רותחים להוסיף את סודה לשתיה ולשים כמה מקלות / נאגטס ללא צפיפות אותם. מרתיחים אותם כבר לא אז דקה. כפית אותם על הקלף מצופה בדפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נגיסי עוףנגיסי עוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מברשת עם ביצה לשטוף ומפזרים מלח ים. חזור על תהליך זה לפי הצורך
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לשבת לפחות 10 דקות לפני טבילה לתוך פונדו.
9
מערבבים גבינות עם עמילן תירס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מחבת פונדו חום על גבוה. מעיל התחתון בקלילות עם שמן זית. כאשר מנצנץ להוסיף את השום. מבשלים עד הזהב. דה-זיגוג המחבת עם הבירה המקסיקנית. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מערבבים במיץ לימון ופלפלים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
12
מקשטים עם כוסברה או בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
13
מגישים עם בייגלה תוצרת בית מקלות / נאגטס.
מרכיבים שתצטרך
4 מקלות בייגלה דקים או קיסמים קטנים4 מקלות בייגלה דקים או קיסמים קטנים
נגיסי עוףנגיסי עוף