קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פונדו גבינת צ'יפוטלה עם בייגלה תוצרת בית

פונדו גבינת צ'יפוטלה עם בייגלה תוצרת בית
אם יש לכם שמרים, שיני שום, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פונדו גבינת צ'יפוטלה, בייגלה רך תוצרת בית עם רוטב גבינת צ'דר באפלו, ו בירה ובייגלה (פונדו ipa).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד עם הוו בצק מחובר לשלב את המים החמים, סוכר חום, דבש, חמאה מותכת ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד במשך חמש דקות.
3
הפעל מערבל במהירות הנמוכה ביותר ולהתחיל להוסיף את הקמח קצת בכל פעם. לאחר כל הקמח משולב להוסיף את המלח. מיקסר כד על מהירות בינונית ולתת את הוו בצק ללוש במשך כחמש דקות. אם הבצק נראה רטוב מדי להוסיף קצת קמח בכל פעם עד שהוא מגיע עקביות הרצוי, זה צריך להיות רטוב מעט. שמן קערה עם שמן זית ולהפוך את הבצק בו כדי לכסות אותו בשמן. מכסים בניילון נצמד ועוזבים במקום חם עד שהוא הוכפל בערך שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל-425 ומניחים נייר קלף על שני סדינים אפייה גדולים. מביאים את המים לרתיחה בסיר רחב. בזמן ההמתנה למים לרתיחה לקחת את הבצק בייגלה ולקחת קצת בכל פעם, לעצב אותו למקלות או נאגטס קטן. אני אוהב את המקלות להיות באורך ארבעה סנטימטרים ובערך 1/2 אינץ ' רחב. או אם אתה רוצה לעשות נאגטס על נתחי 1/2 אינץ ' כי הם מקבלים גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
כאשר הוא מים רותחים להוסיף את סודה לשתיה ולשים כמה מקלות / נאגטס ללא צפיפות אותם. מרתיחים אותם כבר לא אז דקה. כפית אותם על הקלף מצופה בדפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
נגיסי עוףנגיסי עוף
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברשת עם ביצה לשטוף ומפזרים מלח ים. חזור על תהליך זה לפי הצורך
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לשבת לפחות 10 דקות לפני טבילה לתוך פונדו.
9
מערבבים גבינות עם עמילן תירס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחבת פונדו חום על גבוה. מעיל התחתון בקלילות עם שמן זית. כאשר מנצנץ להוסיף את השום. מבשלים עד הזהב. דה-זיגוג המחבת עם הבירה המקסיקנית. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מערבבים במיץ לימון ופלפלים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
12
מקשטים עם כוסברה או בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
13
מגישים עם בייגלה תוצרת בית מקלות / נאגטס.
מרכיבים שתצטרך
4 מקלות בייגלה דקים או קיסמים קטנים4 מקלות בייגלה דקים או קיסמים קטנים
נגיסי עוףנגיסי עוף