אם יש לכם שמרים, שיני שום, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פונדו גבינת צ'יפוטלה, בייגלה רך תוצרת בית עם רוטב גבינת צ'דר באפלו, ו בירה ובייגלה (פונדו ipa).
הוראות
1
בקערה של מערבל לעמוד עם הוו בצק מחובר לשלב את המים החמים, סוכר חום, דבש, חמאה מותכת ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד במשך חמש דקות.
3
הפעל מערבל במהירות הנמוכה ביותר ולהתחיל להוסיף את הקמח קצת בכל פעם. לאחר כל הקמח משולב להוסיף את המלח. מיקסר כד על מהירות בינונית ולתת את הוו בצק ללוש במשך כחמש דקות. אם הבצק נראה רטוב מדי להוסיף קצת קמח בכל פעם עד שהוא מגיע עקביות הרצוי, זה צריך להיות רטוב מעט. שמן קערה עם שמן זית ולהפוך את הבצק בו כדי לכסות אותו בשמן. מכסים בניילון נצמד ועוזבים במקום חם עד שהוא הוכפל בערך שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל-425 ומניחים נייר קלף על שני סדינים אפייה גדולים. מביאים את המים לרתיחה בסיר רחב. בזמן ההמתנה למים לרתיחה לקחת את הבצק בייגלה ולקחת קצת בכל פעם, לעצב אותו למקלות או נאגטס קטן. אני אוהב את המקלות להיות באורך ארבעה סנטימטרים ובערך 1/2 אינץ ' רחב. או אם אתה רוצה לעשות נאגטס על נתחי 1/2 אינץ ' כי הם מקבלים גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוף
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
כאשר הוא מים רותחים להוסיף את סודה לשתיה ולשים כמה מקלות / נאגטס ללא צפיפות אותם. מרתיחים אותם כבר לא אז דקה. כפית אותם על הקלף מצופה בדפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
נגיסי עוף
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברשת עם ביצה לשטוף ומפזרים מלח ים. חזור על תהליך זה לפי הצורך
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לשבת לפחות 10 דקות לפני טבילה לתוך פונדו.
9
מערבבים גבינות עם עמילן תירס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחבת פונדו חום על גבוה. מעיל התחתון בקלילות עם שמן זית. כאשר מנצנץ להוסיף את השום. מבשלים עד הזהב. דה-זיגוג המחבת עם הבירה המקסיקנית. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
רוטב שומשום יפני מוכן
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה